Algemeen

Wil je meer weten over de contributie voor jeugdleden en volwassenen, dan verwijzen we je naar de pagina lidmaatschap. Hier vind je ook informatie over het aan- en afmelden bij de vereniging.
Wij laten je graag kennismaken met de bruikleenregeling van onze instrumenten. Heb je al een eigen instrument of een instrument van onze vereniging in bruikleen, dan hebben we nog wat tips gevonden, om je instrument in topconditie te houden.

Bestuur
Het bestuur van Koninklijke Harmonie "De Eendracht"  heeft een aantal coördinerende taken binnen de vereniging. Mocht je ergens een vraag over hebben, neem dan gerust contact op. Dat kan tijdens de repetitie-avonden, maar uiteraard ook per e-mail. Binnenkort vind je hier meer informatie over de bestuurstaken, commissies en activiteiten binnen de vereniging. Lees meer over bestuursleden.

Sponsoren
"De Eendracht" heeft een groep van sponsoren die het onder andere mogelijk maakt om met elkaar muziek te maken en concerten te organiseren. Dankzij de bijdragen van deze bedrijven kunnen we telkens zorgen voor reparatie en vervanging van onze instrumenten en kleding. Wij verwijzen u op de site graag naar onze sponsoren. Wij hopen dat u deze bedrijven dan ook weer beter weet te vinden. Lees meer over sponsoren.

Bijzondere vermelding
Binnen de vereniging heeft een aantal mensen, vanwege hun trouwe lidmaatschap een speciale plaats ingenomen. Dit zijn onze ereleden. Wij noemen deze leden graag op deze plaats. 

   
Ereleden: Jos van den Elshout
  Goof Bouwens
  Jan Broeders